Dienstensector: duurzamer en intelligenter maken van gebouwen

Ontwerp, installatie, renovatie, indienststelling van de technische uitrusting, audiovisuele oplossingen, onderhoud en facility management; VINCI Energies biedt totaaloplossingen voor kostenefficiënte, comfortabelere en veiligere gebouwen met de integratie van de nieuwste technologische ontwikkelingen in smart buildings.

Vervoeg ons team !

Onze expertise in de dienstensector

Gebouwen alleen al vertegenwoordigen 40% van het wereldwijde energieverbruik. De energieprestaties van gebouwen zijn daarom de kern van onze uitdagingen in de 21e eeuw. De optimalisering van het energieverbruik en de verbetering van het comfort, maar ook de veiligheid van de bewoners vormen vandaag de drie belangrijkste zorgen van vastgoedbeheerders. Een groter bewustzijn komt met een grotere behoefte aan technische installaties gebruikt voor nieuwbouw en renovatie van bestaande gebouwen. Dit maakt het mogelijk om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving in de hele wereld, op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid.

Onderhoud en werking van gebouwen – the smart way

Van energienetwerken tot verlichting, verwarming, klimaatbeheersing, sanitair, ventilatie, veiligheid, branddetectie en -bescherming, gecombineerd met gecentraliseerde gebouwbeheersystemen: VINCI Energies heeft de juiste expertise die klanten nodig hebben om hen te voorzien van excellente gebouwen die voldoen aan de juiste energiecertificeringsprocedures en labels. VINCI Energies draagt op deze manier bij aan het vergroten van de “groene waarde” van gebouwen in de dienstensector, wat tegelijkertijd de waarde van het onroerend goed vergroot voor de gebouweigenaren.

Cegelec, ITB en Hooyberghs HVAC beschikken over een aanzienlijke ervaring en expertise in HVAC, elektriciteit, data en sanitaire installaties. In de huidige energiecontext, optimaliseren ze de installatie, rekening houdend met het energieverbruik, de onderhoudskosten en de betrouwbaarheid.

VINCI Facilities staat in voor het facility management: het technisch onderhoud en de exploitatie van gebouwen volgens het digitale model en dragen zorg voor gebouwen, de eindgebruikers en het milieu.

Axians Audiovisual biedt sleutel-op-de-deur, volledig geïntegreerde audiovisuele oplossingen aan. Beeld en data maken geïntegreerd deel uit van onze moderne communicatie. Axians Audiovisual biedt hiervoor totaaloplossingen aan waarbij de gebruiker en de beheerder centraal staan.

Met VINCI Facilities, Cegelec, ITB, Axians Audiovisual en Hooyberghs HVAC heeft VINCI Energies alles om aan de eisen van de markt te voldoen: ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van de faciliteiten van haar klanten, op lange termijn. Als een echte partner kunnen zij complexe totaalprojecten het hoofd bieden.

Ontdek onze merken in de dienstensector

Facilities
VINCI Facilities

Wij bieden Facility Management oplossingen aan en dragen zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu

Ontdek onze expertise en innovatieve oplossingen voor facility management
Cegelec
Cegelec

Creatieve en kwalitatieve oplossingen voor gebouwen

Als één van de marktleiders in België in de gebouwensector beschikt Cegelec over heel wat ervaring en knowhow in HVAC, elektriciteit en sanitair.
Ontdek onze expertise in HVAC, elektriciteit en sanitair
ITB
ITB

ITB, een merk van VINCI Energies, is één van de marktleiders in elektrische installaties in Vlaanderen en Brussel voor grote en middelgrote projecten, beschikt over een uitgebreide en diepgaande kennis inzake ontwerp, uitvoering, nazorg en renovatie van elektrische installaties.

Ontdek onze expertise in elektrische installaties
Axians
Axians Audiovisual 

Communicatie, zowel extern als intern, speelt een steeds belangrijkere rol binnen elke organisatie. Onze ervaring strekt zich uit over kantooromgevingen, auditoria en vergaderzalen. We zijn actief in onderwijs, zorg, overheid, productie, farma, sport en cultuur. Van een eenvoudige vergaderruimte tot de meest uiteenlopende AV-installaties: ons gepassioneerde team realiseert samen met u uw project.

Ontdek wat wij voor uw gebouwen kunnen betekenen
Building Solutions

Hoe kan een zwembad een energie-efficiënt gebouw worden?