De expertises van VINCI Energies

Als belangrijke speler in een snel bewegende wereld, bevindt VINCI Energies zich op het kruispunt van de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen. Waaronder de groeiende vraag naar energie en vervoer, de optimalisatie van industriële processen, de verbetering van de energieprestatie en de veranderingen in vraag in de telecommunicatiesector. VINCI Energies bundelt haar verschillende expertises om de juiste oplossingen te bieden in lijn met de eisen van de markt.

Onze specialisatiegebieden

VINCI Energies implementeert haar expertises in vier domeinen: infrastructuur, industrie, dienstensector en ICT.

Van de kleinste tot de meest complexe projecten; VINCI Energies levert de gepaste oplossing voor ieder project om te voldoen aan de uitdagingen waar haar klanten voor staan in termen van prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid in de volgende expertisegebieden: elektriciteit, HVAC, mechanische engineering en informatie- en communicatietechnologie (ICT).

Met hun wendbare organisatiestructuur zijn de business units van VINCI Energies actief in de volgende vier activiteiten gedurende de levensduur van de projecten:

  • Project ontwerp / engineering
  • Implementatie / integratie
  • Onderhoud
  • Operation / facility management

Een lokale aanwezigheid met globale ondersteuning

De 1.900 business units van VINCI Energies behouden hun eigen identiteit en autonomie waardoor ze snel kunnen reageren en zich kunnen beroepen op hun diepgewortelde lokale roots. Dit laat onze business units toe om diepgaande kennis te ontwikkelen in elk van de processen van onze klanten. Deze expertise maakt het mogelijk om de beste oplossingen te bieden aan de specifieke eisen van de klant.

Deze lokale service approach wordt gecombineerd met een sterke cultuur van dienstverlening en netwerkcapaciteit. Deze voordelen versterken het vermogen van de business units om initiatief te nemen en hun expertise te bundelen voor het ontwikkelen van oplossingen met een hoge toegevoegde waarde, waarmee wordt voorzien in de vraag van klanten naar efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

VINCI Energies gaat voor een duurzaam partnership met al haar klanten. Deze hebben vertrouwen in de oplossingen die VINCI Energies hen biedt. Dit partnerschap is gebaseerd op twee pijlers: de aanwezigheid op de lokale markt, dankzij een uitgebreid netwerk, en de ondersteuning van onze klanten in hun wereldwijde projecten.