Industrie

Industrie: verbeteren van industriële prestaties

Het optimaliseren van zowel de productieprocessen als het energieverbruik zijn twee belangrijke factoren die industriële bedrijven een concurrentievoordeel kunnen geven. Dit resulteert in energie-efficiëntie, hogere betrouwbaarheid, de modernisering van hun productie-installaties, etc. VINCI Energies ondersteunt industriële klanten over de hele wereld met de engineering, implementatie en onderhoud, maar ook met de brandbeveiliging, want in vele gevallen blijken de gegevensverliezen en productie-uitval ten gevolge van een brand veel ernstiger te zijn dan de directe schade aan eigendommen.

Ons team vervoegen?

Een carrière in de industriële sector?

Onze expertise in de industriële sector

VINCI Energies, actief in alle toonaangevende industriële sectoren, ontwerpt en implementeert op maat gemaakte oplossingen en diensten die industriële bedrijven in staat stellen om de huidige uitdagingen van de technologische veranderingen in onze industriële omgeving aan te pakken. Toegevoegde waarde wordt aangeboden binnen elk gebied van onze expertise: process operation & control, evenals elektrische, mechanische en thermische engineering. Onze teams zijn toegewijd op de lange termijn, met als belangrijkste doelstelling om de prestaties van de productie-installaties van onze klanten te verbeteren en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar traceerbare en veilige processen.

Een erkende expertise in de industriële sector

Actemium is het merk van VINCI Energies dat 100% is toegewijd aan industrie. Onze specialisten zijn gekend voor hun expertise in de volcontinue procesindustrie, die zij bieden aan onze klanten in onder meer de voeding-, zuivel-, veevoeders, landbouw-, olie-, chemische en farmaceutische industrieën en in waterbehandeling.

Bovendien beschikken we over een diepgaande ervaring met, en expertise in fabricageprocessen voor consumptiegoederen, in de automobiel sector, de lucht- & ruimtevaart en scheepsbouw. Deze brede knowhow brengt ons in een leidende positie voor wat betreft de energiedistributie, seingevings- en bewakingssystemen en industriële robots, automatisering, luchtbehandeling, ventilatie en binnen isolatie voor industriële gebouwen. Actemium is ook actief in operationeel onderhoud en biedt multi-technische en multi-site oplossingen, met een perspectief van partnerschap op lange termijn.

Creatieve en kwalitatieve oplossingen voor een brandbeveiliging op maat

Branden brengen werknemers en productiefaciliteiten in gevaar. Zelfs kleine branden kunnen verwoestende economische gevolgen hebben. Veel ernstiger dan de directe schade aan eigendommen zijn vaak de bijbehorende gegevensverliezen en productieverliezen.

Oplossingen op maat zijn essentieel voor een efficiënte brandbeveiliging, want elk bedrijf of organisatie bezit een eigen risicoprofiel. Cegelec Fire Solutions past de installatie aan de unieke situatie aan en zorgt ervoor dat onze klanten zich veilig en beschermd voelen, dankzij innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen in brandbeveiliging.

Wettelijke eisen, talrijke nationale en internationale normen maken brandbeveiliging in de industriële sector een complexe opgave. Elk brandrisico is anders, maar met het juiste brandbeveiligingssysteem kunnen bedrijven het risico precies en dus economisch afdekken. Samen met onze klanten optimaliseren we brandbeveiligingsinstallaties om maximale veiligheid te kunnen garanderen en engageren we ons om op een creatieve manier klanten te ondersteunen in alle fases van hun project. Een flexibele en snelle service is hierbij gegarandeerd.

Ontdek onze merken in de industriesector

Actemium
Actemium

We geven advies over, ontwerpen, realiseren en ondersteunen industriële processen. Bovendien bieden we ook service en opleidingen.

In ons vindt u uw partner voor de volledige levenscyclus van uw industriële site. 

Ontdek ons aanbod
Cegelec
Cegelec

Voor ieder risico een brandbeveiliging op maat.

Ontdek onze expertise in brandbeveiliging
Industrie

Het effect van sprinklers in parkeergarages