Over VINCI Energies

Op zowat ieder moment in je leven, geniet je van de bijdrage van VINCI Energies. Wij dragen bij aan deze wereld in verandering door infrastructuur, gebouwen en industriële sites te verbinden met informatie en energiesystemen om zo je dagelijks leven te verbeteren.

  • 16,7
    Miljard omzet
  • 90000
    Werknemers
  • 1900
    Business units

In een wereld die constant in verandering is, focust VINCI Energies zich op netwerken, prestaties, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen uitrollen, waarbij we ons voornamelijk richten op digitale transformatie en energietransitie.

In gelijke tred met de veranderingen in de markt, ondersteunt VINCI Energies haar klanten door het aanbieden van steeds meer innovatieve oplossingen en diensten, van ontwerp tot implementatie, indienststelling en onderhoud.

Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur geven de 1.900 business units van VINCI Energies een boost aan de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

Een gedecentraliseerde organisatie met gedeelde waarden

VINCI Energies past een multi-lokaal businessmodel toe dat gebaseerd is op ondernemerschap en een netwerk van expertises, in nauw contact met de klanten om zo een meerwaarde te kunnen bieden.

Vanuit 57 landen wereldwijd spelen de 1.900 business units van VINCI Energies een belangrijke rol in infrastructuurindustriedienstverlening, telecommunicatie. Onze business units delen een gemeenschappelijke bedrijfscultuur en waarden, ondanks de diversiteit van hun activiteiten, business lines en structuur. De basis organisatie- en managementprincipes blijven identiek voor alle business units van VINCI Energies.

De kracht die uitgaat van de Groep

De VINCI Groep is een wereldspeler in de bouw- en concessiesector. VINCI Energies vertegenwoordigde meer dan een kwart van de activiteiten in 2022 (27% van de omzet).