Een carrière bij VINCI Energies ?

Onze energie? Dat zijn 2.800 talenten verspreid over 13 merken en 59 business units. Technische experten die samen vol energie het leven van elke dag beter willen maken. Die steeds blijven groeien en de meest uitdagende projecten aanpakken. Het kloppende hart van VINCI Energies. Iemand zoals jij?

Oxana
Design Engineer bij Cegelec

Een creatief beroep uitoefenen zoals Design Engineer vereist verbeeldingskracht, creativiteit en flexibiliteit. Dankzij mijn functie sta ik vaak in contact met mensen die op zoek zijn naar creatieve en innovatieve ideeën. Ik verzamel alle nodige gegevens, en volg alles op van ontwerp tot uitwerking. Maar mijn werk als Designer kan ook conventioneel zijn. Zo maak ik ook plannen, schattingen of berekeningen waarbij het belangrijk is dat je nauwkeurig te werk gaat.
Doorzettingsvermogen, geduld en een hoge toewijding komen hier goed van pas.

Millie, Fleet Manager bij Cegelec

Michaël
Project Engineer bij VINCI Facilities

Als voorbereiding op mijn job werd ik 2 weken meegestuurd met onze techniekers om enige “field” ervaring op te doen. Onder begeleiding van mijn collega werd ik verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten. Ik zorg voor de planning van de techniekers en onderaannemers, de opmetingen ter plaatse, bestelling van materialen, werfopvolging, enz… Aangezien ik het project van A tot Z opvolg, is de voldoening dan ook groot eens het project volledig afgewerkt is.

Wouter, Project Manager bij Omexom

35 Job offers online

Onze vacatures