FULL OF ENERGY

Onze energie? Dat zijn 2.800 talenten verspreid over 13 merken en 59 business units. Technische experten die samen vol energie het leven van elke dag beter willen maken. Die steeds blijven groeien en de meest uitdagende projecten aanpakken. Het kloppende hart van VINCI Energies. Iemand zoals jij?

Onze waarden

Julie

VERANTWOORDELIJKHEID

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Axians. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid en haal voldoening uit het realiseren van complexe projecten samen met het team.


Julie Project Engineer bij Axians
Tony

VERTROUWEN

Elke dag biedt nieuwe technische uitdagingen. En als ik het antwoord niet direct kan vinden, weet ik dat ik op mijn collega’s kan vertrouwen en een beroep kan doen op al die specialisten.


Tony Service Engineer bij Actemium
Gregory

AUTONOMIE

Samen met mijn team beheer ik de onderhoudscontracten van 200 sites voor 80 verschillende klanten. Alsof het mijn eigen kleine onderneming is.


Gregory Contract Manager bij VINCI Facilities
Dimitri

ONDERNEMERSCHAP

Elk project is anders. Je gaat zelf creatief op zoek naar oplossingen. Steeds met het oog op veilig werken. Volgens planning en deadlines. Dus zoek je steeds de meest efficiënte manier van werken.


Dimitri Monteur Hoogspanning bij Omexom
Oxana

SOLIDARITEIT

Er zijn geen onbereikbare doelen … wij ontwikkelen samen onze projecten, wij werken samen als een team, wij streven naar een perfect resultaat en wij zorgen er samen voor dat we trots kunnen zijn op al onze realisaties.


Oxana Design Engineer bij Cegelec

VACATURES IN DE KIJKER

VINCI Energies wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

ONTMOET ONZE MENSEN

Dieter
Junior Mechanical Engineer bij Actemium

Vandaag de dag zijn er voor ingenieurs heel veel mogelijkheden en richtingen om uit te kiezen. Ik werk nu twee jaar bij Actemium en blijf overtuigd van mijn keuze. Actemium draagt zorg voor haar personeel en maakt van hun ontwikkeling en groei een prioriteit. Vanaf dag één zorgen ze ervoor dat je je goed voelt in je functie. Ook binnen Actemium kan je als ingenieur nog vele richtingen uit. Mijn taak bestaat erin projecten op te volgen van start tot einde. Ik ben ook betrokken bij de engineering van nieuwe installaties en ontwikkel tools om efficiënter te kunnen werken. Variatie gegarandeerd!

Mattias
Calculator bij ITB

Als net afgestudeerde Industrieel Ingenieur met interesse in de economie vind ik het beste van beide werelden terug als Calculator bij ITB. Het feit dat je van A tot Z een offerte opvolgt, van prijsonderhandelingen tot het effectief binnenhalen van het project, geeft veel voldoening. Een logisch gevolg hiervan is dat je elke dag nog bijleert en steeds op de hoogte bent van de nieuwste technologieën. De ondersteuning van collega’s die op alles een antwoord weten, maakt het alleen maar toffer om bij ITB te werken. Ten slotte is het met hen dat je het grootste deel van je dag doorbrengt.

ONZE EXPERTISE

VINCI Energies, dat zijn 59 business units. In de industrie, infrastructuur, dienstensector en telecommunicatie. Elk met hun eigen expertise en jarenlange ervaring. Van ontwerp tot implementatie. Van installatie tot onderhoud. Die dicht bij de klanten staan en hun noden echt begrijpen. Dat kan alleen als je over de strafste mensen beschikt. Technische profielen en ondersteunende diensten.