Actemium: expert in industriële prestaties

Actemium, een belangrijke speler in de verschuiving naar een slimmere industrie, is het merk van VINCI Energies dat zich toelegt op industriële processen. Met de focus op een continue optimalisatie van prestaties, begeleidt Actemium haar klanten op een vlotte manier in het nieuwe industriële tijdperk.

Doorheen de ganse industriële levenscyclus van het geven van advies, het ontwerp, de implementatie tot het onderhoud innoveert Actemium, met het oog op een duurzame ontwikkeling van de industriële klanten.

De focus ligt op het verbeteren van de industriële prestaties en competitiviteit van onze klanten door:

  • Optimaliseren van de productiviteit.
  • Verminderen van het energieverbruik.
  • Verhogen van de beschikbaarheid en de duurzaamheid van de installaties.
  • Stroomlijnen van de onderhoudsorganisatie en kosten.

Globale aanwezigheid, lokale aanpak

Met een internationaal netwerk van 300 autonome business units in 38 landen over de hele wereld, maar dicht bij hun klanten, combineert Actemium de kracht van een wereldwijde aanwezigheid met het unieke karakter van een lokale aanpak.

Wij bieden een brede, maar diepgaande expertise en ervaring die doorheen de hele levenscyclus van het project wordt uitgevoerd. Van advies tot onderhoud, inclusief het ontwerp, de engineering en de uitvoering, en in alle aspecten van je project: instrumentatie, elektriciteit, automatisering, testen & inbedrijfstellen, shutdowns & revisies, onderhoudscontracten, drives & motion en ICT.

Actemium België stelt momenteel meer dan 900 mensen tewerk verspreid over 7 kantoren in België: Aalter, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven, Luik en Zwijndrecht; één in China (Shanghai) en één in Frankrijk (Vannes).

Onze gerichte aanpak zorgt er voor dat wij over een aanzienlijke ervaring beschikken in verschillende marktsegmenten: Beer & Beverage, Chemicals, Dairy, Energy & Environment, Feed, Ferro / Non-ferro, Food, Life Sciences and Oil & Gas. Onze specialisten zijn thuis in de industriële sector en spreken de taal van onze klanten.

Actemium @ VINCI Energies Belgium
Our Brands @ VINCI Energies Belgium

Ontdek meer