VINCI Facilities: technische expertise in facility management

VINCI Facilities biedt op maat gemaakte oplossingen voor facility management die multi-technisch onderhoud, exploitatie en diensten voor de gebruikers combineren.

Dankzij de aanwezigheid dicht bij hun klanten, kunnen de business units van VINCI Facilities zich aanpassen aan de lokale omstandigheden, begrijpen zij de verwachtingen van de klant en kunnen ze snel ingrijpen waar nodig. Om te voldoen aan de eisen van multi-sites contracten, stellen ze een speciale coördinatiestructuur op. De business units leveren diensten voor tertiaire en industriële sites, grote openbare gebouwen en de zogenaamde “kritische” sites, zoals datacenters.

De uitgebreide kennis van de levenscyclus van gebouwen en de ervaring als operator zorgen ervoor dat VINCI Facilities over de nodige ervaring beschikt om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. De business units beschikken over de juiste service mentaliteit om een duurzaam partnerschap, gebaseerd op vertrouwen, te creëren.

Het verzorgen van gebouwen, de eindgebruikers en de impact op de omgeving

VINCI Facilities biedt facility management diensten voor gebouwen en hun gebruikers door:

  • Te zorgen voor het onderhoud van gebouwen met de technische expertise van de teams en zo de potentiële waarde van uw vastgoed te verhogen,
  • Multi-technisch onderhoud uit te voeren, te zorgen voor het comfort van de gebruikers van het gebouw en het verbeteren van hun werkomgeving – steeds klantgericht,
  • De impact op het milieu te verminderen door een optimalisatie van het energieverbruik.

Een breed scala aan diensten om energie-efficiëntie te garanderen

VINCI Facilities biedt schaalbare diensten op gebied van energie-efficiëntie om aan de eisen van de klant, alsook van het gebouw, tegemoet te komen:

  • Audits en metingen,
  • Advies bij renovatie en exploitatie,
  • Facility management,
  • Bewustmakingsprogramma’s voor gebruikers.

Uitdenken van nieuwe facility management services

VINCI Facilities hecht veel belang aan innovatie, professioneel gereedschap, gerichte aanbiedingen, en het bevorderen van de beste werkwijzen. Zo heeft VINCI Facilities haar nieuwe FM service portaal, Wayin’ uitgerold en leidt het merk ook een aantal projecten van co-innovatie voor het gebruik van BIM bij gebouwoptimalisatie en het Smart Building Lab voor het creëren van een ‘user-experience’.

VINCI Facilities @ VINCI Energies Belgium

Ontdek meer