TranzCom

Welke uitdaging er ook op je pad komt, je moet kunnen rekenen op betrouwbare communicatie en elektrische energiedistributie.

AEG TranzCom @ VINCI Energies BelgiumLevens redden, zorgen voor vlot openbaar vervoer, de productie van glas en staal, het snel en efficiënt bereiken van je teamleden … Wat de uitdaging van je organisatie ook is, je moet kunnen rekenen op betrouwbare communicatie en elektrische energiedistributie.

Je behoeften, hoe specifiek ook, zullen worden ingelost door op maat gemaakte oplossingen die je bedrijfsprocessen vergemakkelijken, vooral wanneer het gaat over kritieke situaties.

Dit is juist de uitdaging die TranzCom, als integrator en ontwikkelaar van telecommunicatie en energie-apparatuur, bereid is aan te gaan. TranzCom heeft een grote expertise en ervaring in deze markten, wat ons in staat stelt een brede waaier aan diensten aan te kunnen bieden, van engineering tot ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud.

Telecommunicatie

AEG TranzCom @ VINCI Energies BelgiumDe mogelijkheid om op ieder moment te communiceren is cruciaal voor de betrouwbaarheid en de efficiëntie van je organisatie. TranzCom biedt daarom geavanceerde oplossingen zodat je teamleden in alle omstandigheden operationeel zijn.

Onze specialisten beschikken over de nodige technische knowhow om te voorzien in je specifieke behoeften: van ontwerp tot integratie van specifieke apparatuur, van ontwikkeling tot productie van op maat gemaakte oplossingen. Met TranzCom, kan je rekenen op high-level competenties in radio-netwerken en terminals, on-board-toepassingen voor bus, tram en metro (Tetra, DMR-technologie), dispatching en telefonie oplossingen van passagiersinformatie displays, telecomoplossingen voor veiligheids- en beveiligingsdiensten (brandweer, politie, …).
De telecommunicatiesector is voortdurend in beweging: kant-en-klare oplossingen zijn niet altijd beschikbaar. TranzCom, dat beschikt over een eigen ontwikkelingsteam en een eigen productiefaciliteit, ontwikkelt en produceert de door jou gewenste specifieke oplossingen.

Energie

Een deel van onze dagelijkse missie bestaat erin om ervoor te zorgen dat energie altijd beschikbaar is in je organisatie. Daarvoor moet je kunnen vertrouwen op betrouwbare en robuuste systemen die zorgen voor een efficiënt en continu elektrisch vermogen: tractieonderstations en bovenleidingen, hoog-, midden- en laagspanningsborden, energieregulatoren, industriële UPS, batterijen en laders,…

brabo-werkplaatsOp basis van je specifieke wensen ontwikkelt en produceert TranzCom hoogwaardige apparatuur in een eigen werkplaats en integreert tegelijkertijd oplossingen van onze technologische partners. Om een continue werking op lange termijn te verzekeren, biedt TranzCom ook een 24/7 onderhoudsservice.

Ontdek meer