Omexom: expert services voor de opwekking en transmissie van elektriciteit

Het VINCI Energies’ merk dat gespecialiseerd is in opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie

Als belangrijke speler in de Power & Grid sector biedt Omexom haar klanten (producenten, exploitanten en eigenaren van netwerken, leveranciers en fabrikanten) een breed scala aan diensten aan voor engineering, bouw en onderhoud. Als integrator in de energiesector, ondersteunt Omexom hen met het complexe project management en turnkey oplossingen.

Een internationale speler betrokken bij de energie uitdagingen en smart grids

Omexom is actief in meer dan 40 landen en is een marktreferentie in de “Power & Grid” sector dankzij haar capaciteit om diensten te verlenen gedurende de gehele elektrische productie- en transmissieketen. Omexom is betrokken bij de energietransitie en is één van de toonaangevende bedrijven in de ontwikkeling en implementatie van smart grids.

Omexom Belgium biedt via haar gespecialiseerde medewerkers de beste oplossingen voor opwekking, transmissie, transformatie en distributie van elektrische energie. Dankzij een jarenlange ervaring, kunnen onze klanten rekenen op een betrouwbare partner voor hun hele project, gaande van advies, ontwerp, installatie en integratie tot onderhoud. Iedere netbeheerder, alsook industriële verbruikers van hoogspanning en fabrikanten van hoogspanningsschakelinstallaties kunnen rekenen op een constructief partnerschap met Omexom, op alle spanningsniveaus.

Omexom Belgium voert ook projecten uit in de Democratische Republiek Congo, meer bepaald “control-command” projecten van het type DCS (Digital Control System), evenals elektrische engineering op het gebied van energie, zowel in de productie als in het transport.

Omexom @ VINCI Energies Belgium

Ontdek meer