IZEN

Specialist in photovoltaïsche en andere hernieuwbare energiesystemen

IZEN is een sterk groeiende dienstverlener en installateur van hernieuwbare energiesystemen in verschillende productcategorieën: photovoltaïsche energiesystemen, energieopslag, -management, -onderhoud, -monitoring en warmtepompen. Het bedrijf levert diensten en producten aan zowel residentiële, commerciële als industriële klanten, voornamelijk in België en Nederland. IZEN is marktleider in België en top 5 speler in Nederland.

Al 30 jaar bouwt IZEN zonne-installaties. Een hoge klantentevre­denheid wordt gerealiseerd door een vlotte communicatie, snelle processen, goede producten en een degelijke uitvoe­ring.

Jaarlijks installeert IZEN meer dan 4.000 zonne-installaties, zonneboilers en warmtepompen en dit voor zowel toepassingen thuis als voor bedrijven.

IZEN biedt architecten een volledig uitgewerkt concept voor nul en lage energie-woningen. Door verschillende technieken op de juiste manier te combineren, kunnen we tot een woning komen met een gemiddelde energiefactuur van nul euro. We bekijken telkens samen wat de mogelijkheden zijn om het energieverbruik van de woning zo laag mogelijke te houden. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we bovendien de beste technieken aanbieden.

Rooftop

Zowel in België als in Nederland wordt er voor zonne-energie gekozen op industrieel niveau. Met een slim lichtgewicht platdaksysteem worden bedrijfshallen vol met zonnepanelen gelegd, waarmee de elektriciteitsfactuur tot een minimum herleid wordt. IZEN zorgt voor de volledige uitvoering naar wensen van klant en/of studiebureau; van analyse, ontwerp, t.e.m. monitoring en opbrengstgarantie.

Grondopstelling

Geen dak, maar wel terrein dat een nieuwe bestemming zoekt? Dan is een grondopstelling de oplossing. We kijken steeds naar de meest interessante technische oplossing, rekening houdend met het terrein, de locatie en de wensen van klant en/of het studiebureau. Ook hier verzorgen we het traject van de A van Analyse t.e.m. de Z van Zekerheid van opbrengst.