G+H Montage

Voorziet klanten met innovatieve, op maat gemaakte oplossingen om de operationele kosten te verminderen.

koude_isolatie

Industriële isolatie, zowel in warmte als in koude toepassingen, speelt enerzijds een belangrijke rol in energie-efficiëntie en is dus kostenbesparend. Anderzijds reduceert het de CO2-emissies en wordt dit een bepalende factor in de strijd tegen de klimaatopwarming en de bescherming van ons milieu.

G+H Montage is één van de belangrijkste spelers op de Belgische markt van de industriële isolatie, met ruime kennis op gebied van thermische, akoestische en brandwerende isolatie, tracing en asbestverwijdering. G+H biedt een breed spectrum van innovatieve oplossingen en is met zijn 130 jaar ervaring de ideale partner om kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden. De bekwame vakmensen, een uitgebreid magazijn en de modernste machines zorgen voor hoogstaande kwaliteit en flexibiliteit.

Veiligheid is net als kwaliteit vanzelfsprekend. De ruime ervaring, de professionele aanpak van de projecten, geborgd door de ISO-9001 norm en het VCA Petrochemie certificaat, maken van G+H een betrouwbare partner.

 

Ontdek meer