Axians: the best of ICT with a human touch

We leven in een wereld waarin we voortdurend willen communiceren en informatie uitwisselen. Dag en nacht, altijd en overal. Informatie- en communicatievoorzieningen zijn van vitaal belang voor bijna alle menselijke en bedrijfsactiviteiten.

Axians, het ICT merk van VINCI Energies, maakt de wereld mee ‘smart’, en ondersteunt en adviseert haar klanten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We bieden state-of-the-art oplossingen, schaalbaar, flexibel en duurzaam, waarmee organisaties optimaal kunnen werken en hun doelstellingen behalen. Zo maken we het verschil en willen we bijdragen aan de creatie van toegevoegde waarde.

State-of-the-art oplossingen voor verhoogde efficiëntie en verbeterde performance

Axians België is de ‘linking pin’ in onze verbonden wereld door klanten te ondersteunen tijdens de hele levenscyclus van hun ICT-projecten: van het opzetten van de netwerkinfrastructuur tot de ontwikkeling van applicaties. Ons doel hierbij is steeds de klant helpen bij het realiseren van zijn doelstellingen en het verbeteren van de prestaties.

Onze IT-specialisten ontwikkelen state-of-the-art oplossingen voor het ontwerp, de implementatie, de exploitatie en het beheer van de ICT- en telecommunicatie-infrastructuur. Deze oplossingen omvatten software, hardware en diensten, en worden aangepast aan de specifieke behoeften van de verschillende markten: gezondheidszorg, industrie, transport, banken & verzekeringen, lokale overheden, service providers, enz.

Met een wereldwijd netwerk van meer dan 7.000 medewerkers in 15 landen over de hele wereld, biedt Axians de unieke combinatie van een lokale partner, dicht bij zijn klanten, en de voordelen en de kracht van een wereldwijd, gespecialiseerd network.

Axians @ VINCI Energies Belgium
Axians @ VINCI Energies Belgium

Ontdek meer