VINCI Energies Belgium

Een lokale aanwezigheid, dicht bij onze klanten.

VINCI Energies Belgium stelt ongeveer 2.800 mensen tewerk en realiseert een jaarlijkse omzet van 580 miljoen euro. VINCI Energies Belgium opereert onder vijftien merken, meer bepaald:

Actemium Comantec  ITB
Axians  ENSYSTA Refrigeration IZEN
AVT  EVT Omexom 
Cegelec  Hooyberghs HVAC TranzCom 
City Electric Legendre VINCI Facilities

Met onze 60 business units, verspreid over gans België, staan wij zeer dicht bij onze klanten. Dankzij onze technische expertise en jarenlange ervaring, begrijpen wij de noden van onze klanten en kunnen wij op hun vragen anticiperen. Wij werken als een echte partner en bieden onze klanten steeds innovatieve oplossingen en diensten aan, van ontwerp tot implementatie, van installatie tot en met onderhoud voor al hun projecten in de industrie, infrastructuur, dienstensector en telecommunicatie.

WAARSCHUWING

WAARSCHUWING
De Groep werd ervan op de hoogte gebracht dat de naam VINCI Energies Belgium momenteel frauduleus wordt gebruikt door personen die offertes vragen voor de levering van verschillende soorten technisch materiaal.
VINCI Energies Belgium als Holding koopt dergelijke materialen niet aan en heeft nooit aan derden gevraagd om dergelijke offertes te maken. Deze offerteaanvragen zijn dus frauduleus. VINCI Energies Belgium heeft aangifte gedaan van deze fraude, gepleegd door onbekenden, bij de bevoegde autoriteiten.

Ontdek meer