SE Contracting

High quality construction and industrial piping in stainless steel

SE Contracting is in verschillende sectoren actief. Sinds de jaren 1970 werkt SE Contracting hoofdzakelijk voor de voedingssector, maar ook voor sectoren zoals chemie, textiel, papier en karton. De grondige proceskennis en de creativiteit van de eigen engineeringsafdeling vormen telkens weer de basis van hun projecten.

De klanten bestaan vooral uit industriële bedrijven die een beroep doen op SE Contracting i.v.m. technische oplossingen voor het stockeren, doseren, meten/wegen, mengen en distribueren van vloeistoffen (uitzonderlijk ook poeders en granulaten).

Project management

De klantgerichte instelling van de autonoom opererende projectleiders wordt ondersteund door de ervaring van een gemotiveerd team.

Engineering in 2D & 3D

Of het nu gaat om een eenvoudig tankje, een al wat groter bordes in RVS koker-profielen of de piping lay-out van een volledig fabriek, SE Contracting kan u daarbij helpen en indien gewenst de volledige engineering zelf in handen nemen.

Industrial piping

Kwaliteit krijgt voorrang, zowel in de keuze van de leveranciers als de realisatie van de projecten. Onze knowhow is continu mee gegroeid dankzij de vele mooie projecten en de realisaties voor onze vele klanten. Door deze ervaring is SE Contracting NV een specialist in turnkey projecten en in personalisatie van de installaties.