Koning en Hartman

Technologie en innovatie. Dat is de kracht van Koning en Hartman

Koning & Hartman België, gevestigd in Vilvoorde, biedt oplossingen voor Building & Infrastructure, Industry & Manufacturing en is distributeur van high quality-componenten voor connectivity en smart solutions.

Met kwaliteitsvolle hoogtechnologische oplossingen en uitgebreide kennis en ervaring ondersteunen ze de bedrijfsprocessen in de wereld van enerzijds industriële installaties en productieomgevingen en anderzijds gebouwen en infrastructuur. Koning & Hartman helpt om activiteiten van OEM fabrikanten en Integratoren en die van de eindklanten op te schalen.

Duidelijke inzichten in installaties, assets en bedrijfskritische processen zijn een sleutel tot succes in de toekomst. Met een expertise in smart connectivity solutions en een ruim aanbod aan standaard en custommade hard- en software kan u die inzichten verwerven.

Koning & Hartman is al decennialang een betrouwbare consultancy partner en distributeur voor hoogtechnologische hard- en software om de digitale transformatie en energietransitie in uw bedrijf en bij uw klanten waar te maken. Bij Koning & Hartman gaan ze met u in gesprek over uw behoeften, delen ze de uitgebreide kennis van connectiviteit en smart solutions en maken samen met u uw infrastructuur en die van uw klanten future proof. Op die manier vormen ze een waardevolle schakel tussen de leveranciers van hoogtechnologische componenten en u.