ICORDA

ERP, Cloud en ICT support & oplossingen onder één dak

ICORDA is een ICT integrator en een solide partner voor kwalitatief hoogstaande informatica oplossingen en -diensten voor ICT, bedrijfssoftware en cloudoplossingen.

ICORDA richt zich tot organisaties die het beheer van hun ICT-netwerkinfrastructuur en bedrijfstoepassingen geheel of gedeeltelijk toevertrouwen aan een externe partner. Ze bieden services aan binnen alle sectoren, maar hebben een bijzondere expertise opgebouwd in de sectoren van de industrie, distributie en retail, professionele diensten en vzw’s.

ICORDA is een ICT integrator en is een solide partner voor kwalitatief hoogstaande informatica oplossingen en -diensten en verzorgt zowel advies, consultancy, implementaties als support en helpdesk.

Bedrijfssoftware

Verhoog de productiviteit van uw organisatie

Runt u uw organisatie of KMO op de meest efficiënte wijze? En zijn uw applicaties daarbij een grote hulp, of zou het allemaal niet wat beter geïntegreerd, gebruiksvriendelijker en kostenvoordeliger kunnen?

ICORDA heeft een aantal technologische partners geselecteerd die ervoor zorgen dat u beter factureert, uw processen beter op elkaar afstemt en uw administratie vlotter verloopt. En daar waar standaard software niet de oplossing is, kunnen we nog steeds voor u ontwikkelen op maat.

Cloud & ICT

ICORDA heeft als officiële Microsoft partner al heel wat ervaring met cloud hosting en cloud applicaties. Omdat zowat alle softwareproducenten volop overschakelen op cloudtoepassingen, volgen we deze ontwikkelingen op de voet, om u het gepaste advies te verstrekken.

Omdat ICORDA steeds vertrekt vanuit een goede ICT-analyse, kunnen we heel snel problemen met ICT-infrastructuur verhelpen. Onze helpdesk kan bij acute problemen zeer snel interveniëren, maar we kijken dus ook wat u als organisatie op wat langere termijn nodig heeft, zodat we heel wat (groei)problemen kunnen voorkomen.

Voor alles een projectaanpak

Bij ICORDA wordt elke nieuwe opdracht en elke dienstverlening opgevat als een project. U weet dus steeds wat de scope gaat zijn van onze dienstverlening, wat het budget is en wat de beoogde timing is.

ICORDA is ISO-gecertificeerd en investeert voortdurend in de kwaliteit van de dienstverlening. Ze zijn erkende partner van SAP, Microsoft, Cisco, HP, Proximus, Lenovo, UNIT4 C-Logic, Arcserve, Trend Micro, Mitel en Citrix. Door de focus op KMO’s en middelgrote organisaties bekijken ze uw project met een gezonde – maar realistische – dosis ambitie. Omdat ICORDA alle ICT-services onder één dak aanbiedt, heeft u ook meteen de garantie dat elk project rekening houdt met uw bestaande ICT-configuratie.