Axians Audiovisual

Hoe krijgt u meer efficiëntie in uw vergadering? Het antwoord is Audiovisuele Integratie

TELEVIC AV 9

Belangrijke boardmeetings, uitgebreide managementmeetings, complexe projectvergaderingen, snelle overlegmomenten onder collega’s… elk type vergadering lijkt keer op keer te verzanden in een bijeenkomst die te lang duurt.

De vraag is hoe we de efficiëntie terugkrijgen. Uiteraard is er steeds het menselijk aspect, maar de integratie van de juiste audiovisuele technieken en de juiste toepassingen kunnen zeker hun steentje bijdragen. Denk aan projectoren, LED monitoren, luidsprekers, conferentiesystemen, beheersystemen, videoconferentie…

Axians Audiovisual adviseert in wat geschikt is én wat niet geschikt is voor vergaderruimtes. Naast advies voor eenvoudige en complexe oplossingen, leveren ze ook producten van topkwaliteit, een superprofessionele service en ondersteuning en dat voor elk budget. Rest nog de vraag hoe dit alles te gaan integreren: Bedraad, draadloos, BYOD, centrale apparatuur… Een team van experten gaat samen met de klant op zoek naar een oplossing in functie van de behoeften en het budget.

Een goed ingerichte vergaderruimte biedt een comfortabele inrichting aan, een optimaal gebruikersgemak, professionele audiovisuele technieken en dit alles gebundeld in de juiste balans.

Informeren is de sleutel naar een succesvolle en efficiëntere (werk)omgeving

Het belang van informatie wordt steeds groter. Om te kunnen functioneren is het belangrijk te beschikken over de juiste informatie, in de gepaste stijl, op het geschikte tijdstip en dit op de juiste plaats. Receptie- en wachtruimtes spelen een belangrijke rol in de informatie naar bezoekers en eigen werknemers toe. Door gebruik te maken van LED displays kan het bereik en de kwaliteit van de boodschap verhoogt worden. De aandacht van het publiek wordt getrokken door een mix van stilstaande en bewegende beelden.

Digital Signage is het perfecte medium om te communiceren over producten en diensten, bezoekers de weg te tonen, werknemers te informeren, … Een Digital Signage systeem laat toe om via een centraal systeem een publiek te bereiken. Op een eenvoudige en intuïtieve manier kan bepaald worden wat, waar en wanneer er gecommuniceerd wordt.

Wanneer het juist dat ietsje meer moet zijn

De behoeften van de klant staan central en dus zoekt Axians Audiovisual steeds naar de optimale oplossing. Niet alleen wordt er de grootste zorg besteed aan de integratie van producten in het meubilair maar ook wat betreft software en hardware ontwikkeling is er steeds een tailor-made oplossing mogelijk.

Ondanks alle mogelijke voorzorgsmaatregelen, testen en gebruik van bewezen en betrouwbare A-merken, is het helaas ook mogelijk dat een defect optreedt. In deze zeldzame gevallen kan de klant terugvallen op de dienst-na-verkoop en onderhoudsservice van Axians Audiovisual.

Het onderhoudsteam stelt alles in het werk om zo snel mogelijk de functionaliteit te garanderen, en dit door middel van:

  • Onbeperkte helpdesk support via telefoon en e-mail
  • Remote overnemen van systemen voor ondersteuning en oplossing
  • Lokaliseren en oplossen van storingen
  • Een vlotte RMA politiek
  • Herhaaldelijke controles van de installaties (onderhoudscontracten)

Axians Audiovisual biedt een volledige omkadering aan van onderhoudsdiensten en Service Levels Agreements. De klant bepaalt zelf het serviceniveau en de diensten.

Ontdek meer