Jan Ypermanziekenhuis

VINCI Facilities renoveert de HVAC installaties van het Jan Ypermanziekenhuis

Het motto van het Jan Yperman ziekenhuis “ uw zorg is onze zorg”   sluit perfect aan met de slogan van VINCI facilities “ taking care” voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu. Het Jan Ypermanziekenhuis, een fusie van drie regionale ziekenhuizen realiseerde haar doelstelling en kan op vandaag bijna alle mogelijkheden van de moderne geneeskunde aanbieden. Zij dragen het accreditatie kwaliteitslabel Joint Commission International.

Wij zijn dan ook trots dat zij reeds enkel jaren beroep doen op onze diensten. Dit om hun technisch onderhoud in onze deskundige handen toe te vertrouwen. Door een nauwe samenwerking met hun technische dienst, proberen we de installaties te optimaliseren. Zo is het energieverbruik, ondanks de opstart van verschillende nieuwe afdelingen de laatste jaren, licht gedaald. De onderhoudsfrequenties worden jaarlijks samen geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig.

Samen met hun technische dienst vormen we een sterk team, dat beiden het motto “ uw zorg onze zorg” hoog in het vaandel dragen.

 

Vorige Terug naar overzicht Volgende