CEO & Voorzitter van VINCI Energies

Arnaud Grison

In 1992, nadat hij een jaar op een bouwwerf in Hong Kong had gewerkt, begon Arnaud Grisons carrière bij het Franse ministerie van transport. Hij had er de leiding over wegenbouwprojecten in Savoie (Frankrijk). In 1997 ging hij voor SITA werken, de dochtermaatschappij voor afvalbeheer van de Suez-groep, waar hij operationele en leidinggevende functies uitvoerde.

Hij begon voor de VINCI-groep te werken in 2004, als CEO van EFS (European Flight Services), een dochtermaatschappij van VINCI Airport Services. In 2007 maakte hij de overstap naar Cofiroute (VINCI Autoroutes), waar hij aan het hoofd stond van de bedrijfsactiviteiten tot hij in 2010 benoemd werd tot Chief Executive Officer. In 2012 verhuisde hij als CEO van VINCI Facilities naar VINCI Energies, en in 2014 werd hij benoemd tot Managing Director voor VINCI Energies International & Systems.

Sinds maart 2019 is Arnaud Grison de CEO van VINCI Energies. Arnaud Grison is geboren in 1967 en heeft een ingenieursopleiding gevolgd aan de Franse École Polytechnique en École Nationale des Ponts et Chaussées. Hij heeft een masterdiploma in bouwtechniek en management van Stanford University.