Nieuws

Duik in de wereld van VINCI Energies Belgium.

19 JAN 2021
Nieuws

VINCI Energies Belgium neemt Legendre Conveyors over

VINCI Energies Belgium neemt het Groot-Bijgaardse Legendre Conveyors over. Het familiebedrijf, gespecialiseerd in transportsystemen en lijnmanagement, maakt voortaan deel uit van de Industry & Software Solutions divisie van VINCI Energies Belgium. Met deze overname versterkt VINCI Energies Belgium zowel haar positie in de drankenmarkt als haar expertise in afvul- en verpakkingslijnen.

22 SEP 2020

Nieuws VINCI Energies Belgium organiseert eerste editie van VINCI Environment Day

Op 22 september participeren alle 2.750 werknemers van VINCI Energies Belgium aan de VINCI Environment Day waarbij ze deelnemen aan verschillende initiatieven rond de milieuambities van de groep VINCI. Het doel van deze dag is tweeledig: enerzijds engageert het volledige bedrijf zich voor de drie centrale thema’s rond duurzaamheid en anderzijds zal deze dag de verdere ontwikkeling van het duurzaamheidsaanbod van VINCI Energies Belgium stimuleren. Een van de initiatieven is het uitrollen van de VINCI Environment Awards, een bedrijfsbrede ideeënwedstrijd rond duurzaamheid.

03 SEP 2020

Nieuws Sterke groei doet Cegelec Fire Solutions verhuizen naar grotere locatie

Cegelec Fire Solutions verhuisde op 1 september naar een gloednieuwe locatie in Denderhoutem. Door een verdriedubbeling van het personeel was de huidige locatie te klein geworden. De nieuwe, ruimere gebouwen werden ingericht door de collega’s van VINCI Facilities met aandacht voor duurzaam ondernemen. De locatie biedt bovendien de nodige groeimogelijkheden voor de toekomst.

15 MEI 2020

Nieuws Uw kantoor tijdens en na COVID-19

Hoe kunnen we op een veilige manier terugkeren naar de werkvloer ?

08 MEI 2020

Nieuws Hands-free deuropener

Om de verspreiding van ziekten in deze tijden te voorkomen

17 MRT 2020

Nieuws Geen jobbeurzen? Ontmoet ons digitaal!

We keken er enorm naar uit jullie op de jobbeurzen te ontmoeten, maar deze werden helaas afgelast en de face-to-face gesprekken werden uitgesteld naar een latere datum. Gelukkig beschikken wij over de nodige digitale middelen om met jullie in contact te blijven.

19 FEB 2020

Nieuws Technici van VINCI Facilities voeren interventies uit per elektrische cargofiets

VINCI Facilities, het merk van VINCI Energies dat zich richt op Facility Management en technisch onderhoud van gebouwen, laat zijn technici vanaf nu interventies uitvoeren met een elektrische cargofiets. Een eerste exemplaar werd zopas in gebruik genomen in en rond Antwerpen. Dit milieuvriendelijke vervoermiddel als alternatief van of aanvulling op de klassieke bestelwagen is de oplossing voor een reeks mobiliteits- en parkeerproblemen. Het initiatief komt op vraag van een van de werknemers zelf en past binnen de visie van VINCI Energies om in te zetten op groene groei en ontwikkeling.