Nieuws

Duik in de wereld van VINCI Energies Belgium.

15 MEI 2020
Nieuws

Uw kantoor tijdens en na COVID-19

Hoe kunnen we op een veilige manier terugkeren naar de werkvloer ?

08 MEI 2020

Nieuws Hands-free deuropener

Om de verspreiding van ziekten in deze tijden te voorkomen

17 MRT 2020

Nieuws Geen jobbeurzen? Ontmoet ons digitaal!

We keken er enorm naar uit jullie op de jobbeurzen te ontmoeten, maar deze werden helaas afgelast en de face-to-face gesprekken werden uitgesteld naar een latere datum. Gelukkig beschikken wij over de nodige digitale middelen om met jullie in contact te blijven.

19 FEB 2020

Nieuws Technici van VINCI Facilities voeren interventies uit per elektrische cargofiets

VINCI Facilities, het merk van VINCI Energies dat zich richt op Facility Management en technisch onderhoud van gebouwen, laat zijn technici vanaf nu interventies uitvoeren met een elektrische cargofiets. Een eerste exemplaar werd zopas in gebruik genomen in en rond Antwerpen. Dit milieuvriendelijke vervoermiddel als alternatief van of aanvulling op de klassieke bestelwagen is de oplossing voor een reeks mobiliteits- en parkeerproblemen. Het initiatief komt op vraag van een van de werknemers zelf en past binnen de visie van VINCI Energies om in te zetten op groene groei en ontwikkeling.

21 NOV 2019

Nieuws Actemium zet stagetraject op voor vluchtelingen

Anderstalige nieuwkomers onze taal aanleren en herscholen, zodat ze aan de slag kunnen in de industrie? ‘Eerst zien en dan geloven’, dacht Dirk Wuyts van Actemium toen hij twee jaar geleden via ons Welt-project kennismaakte met sociale organisatie Steunpunt Tewerkstelling (STW). Sindsdien is STW een vaste partner voor Actemium, het merk van VINCI Energies dat zich toelegt op elektriciteit en instrumentatie, ICT, automatisering, mechanica en piping in industriële processen. Dirk Wuyts ziet als productiemanager een groot tekort aan bekwame elektriciens en is voortdurend op zoek naar nieuw talent.

03 SEP 2019

Nieuws VINCI Energies neemt IZEN over

VINCI Energies versterkt zijn rol op de markt van hernieuwbare energie door de overname van de IZEN groep. Het bedrijf is een belangrijke speler in België en Nederland, en is gespecialiseerd in photovoltaïsche en andere hernieuwbare energiesystemen.

07 AUG 2019

Nieuws VINCI Energies verhoogt veiligheid op werkvloer met virtual reality

VINCI Energies geeft via haar merk Actemium, dat 100% gewijd is aan industriële processen, veiligheidsopleidingen aan haar werknemers met behulp van virtual reality. Door het realistische karakter van de opleiding hebben medewerkers achteraf op een werf merkbaar meer aandacht voor procedures en de gevaren die zich kunnen afspelen. In totaal zijn er vier VR-modules waarvan de nieuwste focust op de risico’s die zich voordoen tijdens het woon-werkverkeer.

12345