Nieuws

Duik in de wereld van VINCI Energies Belgium.

03 SEP 2019
Nieuws

VINCI Energies neemt IZEN over

VINCI Energies versterkt zijn rol op de markt van hernieuwbare energie door de overname van de IZEN groep. Het bedrijf is een belangrijke speler in België en Nederland, en is gespecialiseerd in photovoltaïsche en andere hernieuwbare energiesystemen.

07 AUG 2019

Nieuws VINCI Energies verhoogt veiligheid op werkvloer met virtual reality

VINCI Energies geeft via haar merk Actemium, dat 100% gewijd is aan industriële processen, veiligheidsopleidingen aan haar werknemers met behulp van virtual reality. Door het realistische karakter van de opleiding hebben medewerkers achteraf op een werf merkbaar meer aandacht voor procedures en de gevaren die zich kunnen afspelen. In totaal zijn er vier VR-modules waarvan de nieuwste focust op de risico’s die zich voordoen tijdens het woon-werkverkeer.

28 JUN 2019

Nieuws Virtual reality, ondersteund veiligheid

Cegelec en Actemium hebben een veiligheidstrainingsprogramma ontwikkeld met behulp van virtual reality. Een efficiënt en effectief systeem dat is ontwikkeld voor verschillende bedrijven van de VINCI Energies Groep... en binnenkort ook voor klanten.

09 MEI 2019

Evenement VINCI Energies Belgium focust tijdens Safety Week op rol van de collega

VINCI Energies Belgium organiseert van 6 tot 10 mei een nieuwe Safety Week onder het motto ‘Look / Warn / Share’. Centraal staan de collega’s die een belangrijke rol spelen in het voorkomen van een arbeidsongeval. Aan de hand van rollenspellen en een nieuwe safety video zullen de medewerkers van VINCI Energies leren om nog beter om te gaan met de dagelijkse gevaarlijke situaties op de werkvloer. Daarnaast worden er nog verschillende andere workshops en activiteiten georganiseerd

04 MRT 2019

Beurs Actemium & Cegelec @ StocExpo, 26-28 maart 2019

Actemium & Cegelec nodigen u graag uit op StocExpo 2019, van 26 t.e.m. 28 maart in Rotterdam. StocExpo is het grootste internationale event voor de tank terminal industrie, en vindt dan ook heel toepasselijk plaats in het hart van het ARA-gebied, wereldwijd de grootste oil & gas trading hub.

13 FEB 2019

Nieuws VINCI Energies Belgium neemt ICORDA over

VINCI Energies Belgium versterkt de positie van haar ICT merk Axians door de overname van ICORDA, dat zich focust op het beheer van ICT netwerk-infrastructuur en bedrijfstoepassingen.

06 DEC 2018

Nieuws VR-brillen voor een nieuwe kijk op veiligheid

In 2018 lanceert Actemium vier interactieve ‘Virtual Reality’-trainingen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. En er komen er binnenkort nog meer bij. Alle business units in Nederland en België kunnen er gebruik van maken. Aan het woord: initiatiefnemers Mark Cosijn en Dirk Wuyts.

12345