Nieuws

Duik in de wereld van VINCI Energies Belgium.

06 DEC 2018
Nieuws

VR-brillen voor een nieuwe kijk op veiligheid

In 2018 lanceert Actemium vier interactieve ‘Virtual Reality’-trainingen om de veiligheid op de werkvloer te vergroten. En er komen er binnenkort nog meer bij. Alle business units in Nederland en België kunnen er gebruik van maken. Aan het woord: initiatiefnemers Mark Cosijn en Dirk Wuyts.

05 DEC 2018

Nieuws VINCI Energies neemt SE Contracting over

VINCI Energies zet in op verdere groei in België met de overname van SE Contracting, gespecialiseerd in innovatieve industriële processen in mechanica en piping.

13 NOV 2018

Nieuws VINCI Energies test brandveiligheid ondergrondse parking met grootschalige brandproeven

VINCI Energies heeft via haar bedrijf Cegelec Fire Solutions en in samenwerking met Fire Engineered Solutions Ghent een onderzoek gestart naar de brandveiligheid in ondergrondse parkings naar aanleiding van een nieuwe richtlijn.

26 JUN 2018

Nieuws VINCI Energies Belgium neemt AVT Groep over

VINCI Energies zet in op verdere groei in België met de overname van AVT Groep, gespecialiseerd in verschillende industrietakken, gaande van logistiek over productie tot lucht-en ruimtevaart.

12 MRT 2018

Beurs StocExpo 2018

Van 20 t.e.m. 22 maart zullen Actemium en Cegelec aanwezig zijn op StocExpo 2018 in Rotterdam: de toonaangevende vakbeurs en conferentie voor de tank terminal industrie.

07 FEB 2018

Nieuws Cegelec Refrigeration wordt ENSYSTA Refrigeration

Deze rebranding is het gevolg van onze groeistrategie binnen VINCI Energies Belgium. Cegelec Refrigeration is ontstaan in 2006 door de overname van de engineeringstak van ENSYSTA van de groep AVEVE.

29 NOV 2017

Nieuws TranzCom moderniseert het communicatienetwerk en de boordapparatuur van De Lijn

TranzCom, een merk van VINCI Energies Belgium dat actief is op het vlak van telecommunicatie en energiedistributie, kreeg het contract toegewezen om een modern DMR-netwerk (Digital Mobile Radio) en nieuwe boordapparatuur voor meer dan 4000 trams en bussen te leveren. Het wordt het grootste DMR-netwerk dat ooit in de Europese markt voor openbaar vervoer ingevoerd werd.

1234