Contact

WAARSCHUWING
De Groep werd ervan op de hoogte gebracht dat de naam VINCI Energies Belgium momenteel frauduleus wordt gebruikt door personen die offertes vragen voor de levering van verschillende soorten technisch materiaal.
VINCI Energies Belgium als Holding koopt dergelijke materialen niet aan en heeft nooit aan derden gevraagd om dergelijke offertes te maken. Deze offerteaanvragen zijn dus frauduleus. VINCI Energies Belgium heeft aangifte gedaan van deze fraude, gepleegd door onbekenden, bij de bevoegde autoriteiten.

 

VINCI Energies Belgium is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0881.526.496, met maatschappelijke zetel te:
Bourgetlaan 44, 1130 Brussel
Tel. : +32 (0)2 775 90 45
BTW-nummer: BE 0881 526 496

Aanspreking*


Sleep bestanden hierheen of

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

    Door dit vakje aan te vinken, aanvaardt u deze informatie te versturen om uw aanvraag te behandelen en u een antwoord te kunnen sturen.

    De persoonsgegevens (Aanspreking, achternaam, voornaam, e-mailadres) die met dit formulier verzameld worden, worden alleen doorgestuurd naar de communicatieafdeling van VINCI Energies Belgium. Deze gegevens worden gebruikt om uw aanvraag te behandelen en u een antwoord te kunnen sturen. Deze gegevens worden nooit verwerkt voor statistische, analytische of commerciële doeleinden.
    Om veiligheidsredenen wordt het IP-adres van de verzender geregistreerd bij elk contactverzoek via dit formulier.

    Meer weten.