JSR Micro

Van flow business naar project business

Actemium voert al enkele jaren flow business uit bij JSR Micro. Dit kunnen kleine tot middelgrote mechanische en/of elektrische aanpassingswerken zijn.

JSR MICRO NVJSR Corporation is een Japanse multinational die gespecialiseerde producten aanmaakt voor verschillende industrieën. De vestiging JSR Micro te Haasrode heeft twee afdelingen: “Life Sciences” en “Electronic Materials”. De “Life Sciences” tak maakt producten aan voor de scheiding en zuivering van farmaceutische preparaten en producten. De “Electronic Materials” afdeling is gespecialiseerd in het maken van ‘specialty chemicals’ of bepaalde chemicaliën voor de semiconductor- of halfgeleiderindustrie, o.a. computer chips.

Sinds 2016 werd Actemium ingeschakeld voor de uitvoering van een project in de “Electronic Materials” afdeling. Vier procesreactoren werden met succes door Actemium geïntegreerd in hun productiegebeuren. Ook de nodige utilities werden door ons ingetekend en geïnstalleerd in diezelfde productieruimte.

Voor 2017 werden reeds nieuwe projecten toegekend aan Actemium: deze keer voor hun “Life Sciences” afdeling! We moeten enerzijds de capaciteit van hun utilities vergroten en optimaliseren. Anderzijds staan we in voor de ontwikkeling en integratie van een TCU-skid (temperature control unit) ter hoogte van hun productiefermentor, het eigenlijke hart van hun productie.

JSR is voor ons een mooi voorbeeld van een klant waar we ‘klein’ zijn begonnen en langzaamaan het vertrouwen hebben opgebouwd door onze expertise en toegevoegde waarde.

 

Vorige Terug naar overzicht Volgende